...::: Noutati
 


    Este recunoscut faptul ca succesul si competitivitatea unei intreprinderi si, in general, a economiei nationale, depinde, in cea mai mare masura, de utilizarea rationala si eficienta a resurselor umane, precum si de calitatea muncii si motivarea personalului.
   Inspectorul de Resurse Umane este angajatul de baza al companiei, indispensabil desfasurarii oricarei activitati economice, intrucat, indiferent de dimensiunea fortei de munca implicate, el este cel care asigura gestionarea optima a angajatilor...
   Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii. Tocmai de aceea gestionarea eficienta a acestor resurse este un atu important pentru orice companie.
   Cursul de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind recrutarea, angajarea, salarizarea si incetarea raporturilor de munca ale angajatilor unei societati comerciale, in conditiile respectarii legislatiei actuale a muncii. Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza atat angajatorilor cat si angajatilor.
    Succesul oricarei firme depinde de modul in care angajatii pun in practica obiectivele acesteia. De aceea, capacitatile si calitatea resurselor umane sunt definitorii pentru rezultatele obtinute.
    Atunci cand in companie se inregistreaza rezultate slabe, inspectorul de resurse umane, trebuie sa foloseasca metodele potrivite, dobandite in timpul cursului de inspector resurse umane, prin care sa determine motivele reale ale acestei situatii.
   Parcurgand cursul "Inspector Resurse Umane"- 48 ore , cursantii vor face cunostinta cu principalele activitati ce tin de dirijarea cadrelor dintr-o ´┐Żntreprindere, precum planificare astrategica a resurselor umane, recrutarea, selectia, evaluarea competentei, instruirea, planificarea carierei etc.
   Scopul cursului "Inspector resurse umane" este de a oferi cunostinte viitorilor manageri-economisti in ce priveste administrarea si gestionarea personalului intreprinderii, precum si de a-i invata sa aplice cunostintele teoretice obtinute ´┐Żn cadrul ´┐Żntreprinderii.
   Cursul Inspector Resurse Umane prevede expunerea materialului teoretic intr-o combinare eficienta cu specificul functionarii intreprinderilor in conditiile reale de economie de piata si particularitatile managementului resurselor umane.
 Scopul cursului "Inspector resurse umane":
  Participantii vor invata sa: consilieze, elaboreze, monitorizeze, coordoneze, organizeze si sa reprezinte desfasurarea activitatilor de resurse umane
 Continutul cursului "Inspector resurse umane"- 48 ore structurat in 3 module - se vor desfasura pe durata a 3 seminarii de cate 8 ore (1 x 8 ore sau 2 x 4 ore):24 ore in sala de curs + 24 ore proiect
  Modul 1 Contracte munca
Modul 2 REVISAL - SALARIZARE
Modul 3 Jurisdictia muncii
 
 Important:
  La absolvirea cursului "Inspector resurse umane" se elibereaza CERTIFICAT de ABSOLVIRE si SUPLIMENT DESCRIPTIV cu competentele obtinute, emise de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.

 
 
 
2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate