...::: Noutati
 


   Orice companie are nevoie de contabil.
Cursul de contabil isi propune sa va invete o meserie foarte cautata pe piata actuala a fortei de munca, dar si foarte banoasa.
Pe parcursul cursului de contabilitate - 72 ore - - invatati sa intocmiti documentele si operatiunile contabile de zi cu zi, dar si sa realizati situatii financiare mai complexe.
Acumulati cunostinte specifice domeniului contabil datorita structurii didactice a cursului.
Limbajul cursului de contabil este accesibil, obiectiv iar accentul este pus pe partea practica.

Cursul de contabil iti ofera posibilitatea sa obtii o diploma care atesta calificarea in profesia de contabil, recunoscuta de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.
Cursul de contabilitate iti ofera experienta practica, interpretari, exemple concrete, solutii reale la problemele zilnice cu care se confrunta un contabil.
Cursul de contabil se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si celor care deja au ani de experienta in contabilitate si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu precum si persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate.
Cursul de contabilitate trateaza contabilitatea financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil etc.
Cursul de contabilitate cuprinde, pe langa partea teoretica, si foarte multe exemple practice din activitatea unor companii din domenii diferite, acestea fiind tratate atat din punct de vedere contabil (documente justificative, inregistrari contabile, raportari legale), cat si din punct de vedere al implicatiilor fiscale.
Cursul de contabil trateaza toate tipurile de operatiuni contabile ce pot fi intalnite in activitatea unei companii.
Cursul de contabil (48 ore in sala de curs + 24 ore proiect) este compus din 4 module si poate fi efectuat ritm intensiv
 Scopul cursului de contabilitate:
  intocmirea corecta a documentelor contabile primare
prezentarea operatiunilor contabile curente intalnite intr-o societate comerciala.
 Continutul cursului de contabilitate:
  MODULUL 1.Contabilitate primara 6 ore 4 ore sala / proiect 2 ore
MODULUL 2.Contabilitate partida simpla 16 ore - 8 ore sala / proiect 8 ore
MODULUL 3.Contabilitate partida simplificata 18 ore sala 16 ore / proiect 2 ore - pot participa doar absolventii modulului 1 sau 2
MODULUL 4.contabilitate in partida dubla 36 ore 24 ore sala / proiect 12 ore - pot participa doar absolventii modulului 1 sau 2
 
 Important:
 
 
 
 
2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate